Doi șoferi s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Disputa s-a tranșat cu pumnii și bâtele de baseball

Autor: Marius Vișan 22 apr. 2021 Știri auto

Doi gălățeni, cu vârstele de 31 și 54 ani, s-au ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii publice și lovire, după ce s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare.

Cei doi s-au luat la bătaie de la un loc de parcare. În urma unui apel 112, la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Miercuri, 21 aprilie, echipajul de jandarmerie aflat în misiune a fost direcționat de către Dispeceratul unității de poliție în cartierul Micro 19, unde era semnalată o bătaie între mai multe persoane.

Bătaie pe un loc de parcare: Ambele victime au fost transportate la spital pentru investigații medicale

Ajunși la fața locului, jandarmii au observat un bărbat care prezenta o rană deschisă la cap, iar un al doilea bărbat prezenta urme de lovituri la nivelul corpului.

Oamenii legii au solicitat un echipaj medical de urgență, iar ambele persoane au fost transportate, sub paza jandarmilor, la Spitalul Județean de Urgență, pentru investigații medicale.

În conflict s-au interpus și părinții unuia dintre bărbați

Din verificările făcute la fața locului, jandarmii au stabilit că între cei doi a intervenit un conflict spontan pe fondul ocupării unui loc de parcare, neatribuit conform prevederilor legale. Disputa între cei doi bărbați s-a tranșat cu pumnii și bâtele de baseball, iar în conflict s-au interpus și părinții unuia dintre bărbați, cel care de altfel a provocat scandalul.

Pe numele bărbaților, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Un incident asemănător s-a produs la Craiova în urmă cu câțiva ani

Parcul auto din România s-a mărit considerabil în ultimii ani, astfel că problema locurilor de parcare a început să afecteze mai mulți șoferi. Nu de puține ori se ajunge și la bătaie pentru un banal loc de parcare. În Craiova cineva a filmat un astfel de conflict în urmă cu câțiva ani (VEZI VIDEO AICI). Un bărbat a încercat să rețină un loc de parcare până când tatăl său ajungea cu maşina. Acelaşi loc era dorit de un alt şofer. De aici şi până la o bătaie generală nu a fost decât un mic pas.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Jandarmeria Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide