Ce dotări are și cât costă noua Dacia Logan cu cea mai bună echipare?

Autor: David Andrei 04 dec. 2020 Știri auto

Noua Dacia Logan în versiune de top este TCe 90 CVT cu motor de 1.0 litru pe benzină cu trei cilindri. Apare în premieră la un model Dacia transmisia automată CVT. Cât costă mașina cu cea mai bună echipare și ce dotări are?

GALERIE FOTO

Prețul său de pornire este al versiunii cu motorizarea de top de 12.950 de euro. Clientul poate bifa și echiparea de top, Comfort. Aceasta vine standard cu jante flexwheel Sorane de 15 inci. Mașina are faruri LED cu semnătură luminoasă care imită forma literei “Y”, dar aceasta este dotare standard și pentru echiparea de bază Accesss.

Comfort este singura echipare care include carcase ale oglinzilor în culoarea caroseriei. La Access și Essential, acestea sunt negre. Tot în culoarea caroseriei sunt barele din față și din spate, începând cu echiparea Essential. Versiunea de bază are bare din plastic negru. Noua Dacia Logan cu cea mai bună echipare primește oglinzi electrice cu funcție de degivrare.

Noua Dacia Logan cu cea mai bună echipare are aer condiționat manual

Comfort aduce la bord o tapițerie textilă specifică acestei echipări. Aerul condiționat are reglaj manual, dar contra cost, poate fi comandat sistemul cu reglaj automat.

Volanul reglabil pe înălțime și adâncime este doar pentru echiparea de top. Tot doar aceasta primește senzor de ploaie, un scaun al șoferului reglabil pe înălțime cu o cotieră integrată și un kit pentru compartimentarea portbagajului. (vezi GALERIA FOTO).

Sistemul Media Display aduce la bord ecranul mare, cu diagonala de 8 inci.

Sunt dotări care se pot comanda contra cost. Se regăsesc pe listă senzorii față și spate, camera video pentru marșarier și frâna de parcare electronică. Rămâne de văzut la ce preț va ajunge Logan cu cea mai bună echipare și cu toate dotările opționale care fac viața la bord mai ușoară.

La polul opus se va afla Dacia Logan în versiune SCe 65 cu motorul de 1.0 litru cu trei cilindri, care dezvoltă 65 de cai putere. Unitatea este cuplată la o transmisie manuală cu cinci trepte. Aceasta are preț de pornire de 8.400 de euro atunci când clientul bifează echiparea entry-level Access.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide