Două mașini au căzut într-un șanț după ce muncitorii au săpat în jurul lor

Autor: Promotor 18 dec. 2019 Știri auto

Două mașini parcate la marginea drumului au căzut într-un șanț, după ce muncitorii de la reţeaua de canalizare au săpat în jurul lor. S-a întâmplat pe o stradă din comuna Coţofenii din Dos, judeţul Dolj.

Potrivit primarului comunei Coţofenii din Dos, Constantin Cîrciumaru, maşinile erau abandonate de câţiva ani pe domeniul public, iar muncitorii au săpat pe lângă acestea un şanţ adânc de 3 metri. În zonă, pânza freatică este ridicată, a mai declarat edilul, astfel că pământul îmbibat cu apă s-a lăsat, iar maşinile au căzut în şanţ.

„Cetăţeanul care are maşinile nu a vrut să înţeleagă şi să le mute. Sunt pe domeniul public de 2-3 ani. Muncitorii au săpat pe lângă maşini, că e o lucrare pe fonduri europene şi oamenii trebuie să o termine până în iulie 2020. Acolo sunt şi nişte izvoare, «Izvorul mireselor» îi zice, şi apa e la suprafaţă. S-a înmuiat pământul, s-a lăsat, iar cele două mașini erau chiar pe marginea șanțului”, a mai spus Constantin Cîrciumaru.

Potrivit edilului, maşinile au fost ridicate în cursul zilei iar drumul a fost refăcut, fiind aduse mai multe tone de pietriş.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide