Două mașini răsturnate într-o noapte în București în zone diferite. Cum s-a întâmplat?

Autor: ProMotor 29 feb. 2020 Știri auto

Două mașini s-au răsturnat în București într-o singură noapte. Principalele cauze pentru producerea accidentelor au fost vizibilitatea redusă de ploaie și neatenția șoferilor. Martorii susțin și că unul dintre șoferi ar fi consumat băuturi alcoolice.

Galerie foto

O mașină s-a răsturnat în jurul orei 01:55 pe Bulevardul Chișinău, după ce a lovit refugiul de tramvai. Un echipaj de poliție și o autospecială SMURD au sosit la locul accidentului. Nimeni nu a fost rănit, dar sensul de circulație către Piața Delfinului a fost blocat timp de două ore, până când mașina a fost înlăturată de pe carosabil. Martorii susțin că șoferul era în stare de ebrietate. Imaginile au fost postate de către aceștia pe un grup de Facebook dedicat incidentelor în trafic.

Un accident similar a avut loc pe Bulevardul Ion Mihalache din sectorul 1, în apropierea intersecției cu strada Aviator Popișteanu.

Șoferul nu a văzut că în stânga sa este un refugiu de tramvai, a tras stânga și a lovit bordura înaltă, iar mașina sa s-a răsturnat, blocând cele două benzi de circulație pe sensul dinspre Piața Victoriei către Piața Chibrit. Nici în acest caz nu s-au înregistrat victime. Nu este nici pe departe prima mașină implicată într-un astfel de accident în zonă în ultimii ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide