Doi prahoveni au vrut să-și spele mașina în râu. Doar ISU a mai putut să îi scoată de acolo – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2021 Știri auto

Pompierii de la ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență) Prahova au intervenit vineri (25 iunie) în zona Vălenii de Munte (Prahova) pentru a scoate o mașină luată de râul Teleajen.

Incidentul s-a produs după ce doi localnici s-au dus cu mașina la râu ca să o spele, dar automobilul a fost luat de ape, potrivit ISU Prahova.

Pompierii au intervenit la fata locului cu două mașini de stingere, o ambulanță și o barcă pneumatică. Incidentul s-a produs în proximitatea orașului Văleni (zona Rizănești).

Intervenția pompierilor în râul Teleajen

”La faţa locului au fost mobilizate două maşini de stingere, o ambulanţă şi o barca pneumatica. Se pare ca spălau maşină şi din cauza debitului au fost purtaţi de apă”, a precizat sursa citată.

Cei doi bărbaţi nu au fost răniţi, iar maşina a fost scoasă în cele din urmă din albia râului.

VIDEO cu intervenția pompierilor în râul Teleajen

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: ISU


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide