Două TIR-uri s-au ciocnit frontal în județul Iași. Tamponarea ar fi fost regizată de cei doi șoferi, prin stație – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 15 oct. 2020 Știri auto

Un accident rutier grav a avut loc joi, 15 octombrie, în judeţul Iaşi, în localitatea Ruginoasa, pe DN 28A, între Târgu Frumos şi Paşcani. În urma accidentului cei doi șoferi au fost răniți. Ei sunt conștienți și au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

„Accident rutier pe DN 28A, pe raza localităţii Ruginoasa, judeţul Iaşi, produs prin coliziunea frontală a două autobasculante. Traficul este blocat temporar, pentru măsurătorile Poliţiei. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, dintre care una grav”, se arată pe pagina de Facebook a Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Ipoteza șocantă privind producerea accidentului

Conform site-ului ziaruldeiasi.ro, accidentul de la Ruginoasa a fost regizat de către cei doi şoferi din cauză că unul dintre ei a rămas fără frâne, ne-au declarat surse din rândul anchetatorilor.

Cei doi au comunicat prin staţie şi au stabilit să se izbească ca să nu producă o tragedie mai mare. Cei doi au sărit din maşină înainte de momentul impactului. Aceasta este una dintre ipotezele luate in calcul de oamenii legii.

Intră în Galeria Foto

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide