Două TIR-uri s-au ciocnit în judeţul Neamţ

Autor: ProMotor 20 sept. 2022 Știri auto
Două TIR-uri s-au ciocnit în judeţul Neamţ

Două TIR-uri s-au ciocnit, marți (20 septembrie), în județul Neamț, iar unul dintre șoferi a murit după ce a fost aruncat din cabină, în urma impactului. Celălalt conducător auto a refuzat transportul la spital, informează News.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț, pompierii au fost anunțați, prin apel la 112, despre producerea unui accident rutier între două TIR-uri, pe DN 15B, în satul Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

“La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD de la Garda II de Intervenție Poiana Teiului şi o ambulanță de la SAJ Ceahlău. În urma evenimentului rutier produs între 2 TIR-uri (unul încărcat cu lemne și unul gol) o persoană a fost aruncată din cabina autotrenului pe partea carosabilă. Imediat, pompierii au acționat pentru acordarea manevrelor de resuscitare unui bărbat în vârstă de aproximativ 43 de ani. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia de membrii echipajului SAJ”, a transmis ISU Neamț.

Celălalt șofer, un bărbat de 30 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul accidentului de la echipajul SMURD, dar a refuzat transportul la spital.

Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a transmis că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurările exacte în care s-a produs acest eveniment.

Șoferul de 43 de ani era din județul Harghita, iar cel de 30 de ani este din județul Bistrița-Năsăud.

Traficul rutier a fost blocat în urma accidentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana



Comentarii
Inchide