Fotografii făcute din dronă cu o parcare gigant plină cu mașini Dacia, proaspăt ieșite din fabrică

Autor: Marius Vișan 14 mai 2022 Știri auto

Pagina de Facebook FotoDumbrava are o surpriză pentru iubitorii modelului Dacia Duster.

La începutul lunii mai, au apărut aici câteva poze făcute din dronă cu o parcare plină de exemplare Dacia Duster, abia ieșite din fabrică.

Intră în GALERIA FOTO

Sursă foto – Facebook/FotoDumbrava

Imaginile impresionante coincid cu un moment important petrecut la Dacia

Un vehicul Duster SL Extreme, de culoare Gri Urban, a marcat miercuri, 20 aprilie 2022, atingerea pragului de 10.000.000 de automobile produse sub brandul Dacia. Vehiculul aniversar a ieșit de pe linia de montaj general a Uzinei Vehicule Mioveni şi se va alătura colecției de modele istorice Dacia.

Modelul Duster, fabricat în exclusivitate la uzina de la Mioveni, este cel mai vândut SUV din Europa către aceeași categorie de clienți.

Dacia este prezentă în 44 de țări, de pe patru continente. Marea majoritate a vânzărilor se realizează în Europa, principalele pieţe fiind Franţa, Germania şi Italia.

Cel mai probabil, mașinile fotografiate în această parcare vor lua, în curând, drumul altor orașe din Europa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sursă foto - Facebook/FotoDumbrava


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide