Drumul național din România unde viteza se limitează la 30 de km/h

Autor: Marius Vișan 07 mai 2021 Știri auto
Drumul național din România unde viteza se limitează la 30 de km/h

Camioanele mai mari de 7,5 tone vor fi interzise timp de două luni pe DN 68A, pe sectorul de drum cuprins între Margina (județul Timiș) și Holdea (județul Hunedoara).

Este vorba de drumul care preia tot traficul de pe autostrada A1, din cauza tronsonului lipsă din autostrada A1.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anuță că începând cu data de 10.05.2021, se restricționează circulația vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii, pe sectorul DN 68A (E673), Margina – Holdea.

Potrivit DRDP Timișoara, restricțiile au fost impuse pentru continuarea lucrărilor de reparații la DN 68A, care este unul dintre cele mai circulate drumuri naționale din România.

Pentru autovehicule de până la 7,5 tone se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h

„Odată cu instituirea restricțiilor de tonaj și devierea traficului greu, lucrările se vor executa pe tot parcursul zilei, iar zonele aflate în șantier vor fi semnalizate cu semafoare și pe parcursul nopții, circulația desfășurându-se alternativ, pe o bandă. Fiind un drum în lucru, pentru autoturisme şi vehicule de până la 7,5 tone, se mențin restricțiile de viteză, la 30 km/h”, anunță DRDP Timișoara.

Pentru traficul vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția transportului de persoane si animale vii, este obligatorie ocolirea. Pe direcția Nădlac – București, rutele de ocolire sunt:

-A1 Nod Balinț – A6 Lugoj – DN 6 Lugoj – DN 6 Caransebeș– DN 68 Caransebeș – DN 68 Hațeg – DN 66 Hațeg – DN 66 Simeria – A1 Simeria

-A1 Nădlac – A1 Arad – A11 Arad – DN 7 Arad – DN 7 Ilia – A1 Ilia

Pe direcția București – Nădlac, varianta de ocolire este:

-A1 Ilia – DN 7 Ilia – DN 7 Arad – A11 Arad – A1 Arad – A1 Nădlac

„Recomandăm rutele menționate și pentru celelalte categorii de autovehicule, pentru fluidizarea traficului pe sectorul aflat în lucru”, mai transmite DRDP Timișoara.

Sursă: Adevărul.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Shuterstock.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide