O dubă cu deținuți a rămas blocată după ce a căzut într-o groapă din asfalt – VIDEO

Autor: ProMotor 23 iun. 2021 Știri auto

Asfaltul s-a surpat în fața penitenciarului din Craiova, chiar în momentul în care o dubă încărcară cu deținuți trecea prin fața instituției.

Duba încărcată cu deţinuţi a picat în groapă cu roata din spate dreapta, la intrare în curtea Penitenciarului. Angajaţii ANP au reuşit să o scoată tragând-o în curte cu o altă dubă,.

Duba cu deținuți a penitenciarului din Craiova a rămas blocată

„Din cauza ploilor din ultimele două săptămâni, ploi cu un debit foarte mare, în timp foarte scurt, canalizarea oraşului a intrat în presiune, lucru ce a dus la explozia conductelor de beton, care au o vechime în anumite zone. După retragerea apelor s-a tras pământul de pe stradă şi s-a lăsat asfaltul. Colegii intervin, iar în cursul zilei, totul va fi rezolvat”, a declarat directorul Companiei de Apă Oltenia, Alin Şuiu.

Ploile abundente din ultimele luni au dus la deteriorarea reţelei de canalizare din mai multe puncte ale oraşului. În timp ar fi apărut fisuri în conducte, apa s-a infiltrat în subteran, iar carosabilul a început să se prăbuşească.

VIDEO

Tot ieri (22 iunie) a avut loc un incident asemănător

Mașina unei femei din Craiova a căzut parțial într-o groapă apărută din senin în asfalt. Una dintre roțile din față a rămas total blocată în groapă.

Timp de mai multe minute mai multe persoane au încercat să scoată mașina din groapă. Primăria Craiovei a transmis că la fața locului s-a deplasat o echipă de la Compania de Apă pentru a remedia situația și că după incident groapa a fost semnalizată corespunzător.

Martorii au spus că și cu o seară înainte ar fi observat că asfaltul a început să se lase sub greutatea unei alte mașini.

VIDEO

O altă știre din aceeași categorie

Vezi aici cum o mașina din India se scufundă într-o groapă din asfalt pe fondul precipitațiilor abundente. Pentru a scoate mașina din groapă, echipajele de salvare locale au pompat toată apa și apoi au folosit o macara pentru a scoate mașina afară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Gandul.ro



Comentarii
Inchide