După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

Autor: Alexandru Banu 06 feb. 2018 Știri auto
După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

Glumă – neglumă, dar dacă nu e glumă? Grand Tour s-ar putea să rămână infirm după o veste recent – publicată în Daily Mail.

Deşi părea că şi-a revenit după al doilea accident 99% mortal din viaţa lui, Richard Hammond dă semne de instabilitate mentală. Colegul lui May şi Clarkson a stat două săptămâni în lumea de dincolo după un accident în 2006, la 463 km/h. A încercat să scoată un record de viteză cu o maşină cu motor cu reacţie. Atunci, cauciucul dreapta-faţă a explodat şi Hammond a pierdut controlul maşinii pe pista din Elvington, un sătuc de lângă oraşul York, Anglia. Atunci el a avut mari probleme mentale, a fost la psihiatru din cauza unei depresii puternice şi şi-a revenit greu şi fizic.

Anul trecut, Richard Hammond, una dintre cele trei vedete BBC Top Gear  care acum au show-ul Grand Tour (Amazon e producător), a făcut-o lată a doua oară. S-a răsturnat cu o maşină electrică de 2.3 milioane de euro, care a mai şi ars complet. El a fost imediat dus la spital cu elicopterul. Şi acum se întreabă lumea cum a scăpat şi dacă nu a fost cumva o scamatorie de’a producătorilor pentru promovarea emisiunii.

Maşina a luat foc toată, iar Hammond a ieşit cu o fractură la genunchi. Nici Jeremy Clarkson, Nici James May nu şi-au explicat cum de a mai ieşit Hammond întreg din aşa ceva. Din maşină nu a mai rămas nici umbra. Clarkson, colegul şi prietenul lui, a spus pentru Sunday Mirror că pe Hammond nu-l ţine memoria mai mult de 5 secunde. Iar asta e din cauză că s-a dat peste cap şi că şi-a făcut praf creierul: “Nu poate să-şi amintească nimic. Asta pentru că nu-l interesează nimic, dar şi din cauza problemelor care i-au apărut la creier”.

Jeremy Clarkson face topul maşinilor după mintea lui. Ai aceeaşi părere pentru locul I?

Ceva ne face să credem că băieţii au o caterincă în creier, mai ales din felul cum spune Clarkson lucrurile. Cât de dureros ar fi umorul englezesc în situaţii la limită, o relaţie de zeci de ani cu unul dintre cei mai buni doi prieteni nu-ţi permite să fii atât de dur şi direct, să vorbeşti despre sanitatea pierdută a unui om de parcă ai fost la supermarket şi nu ai mai găsit şerveţele parfumate la ofertă.

Alexandru banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide