După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

După două accidente violente, “hamsterul” e în pericol :(

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

Glumă – neglumă, dar dacă nu e glumă? Grand Tour s-ar putea să rămână infirm după o veste recent – publicată în Daily Mail.

Deşi părea că şi-a revenit după al doilea accident 99% mortal din viaţa lui, Richard Hammond dă semne de instabilitate mentală. Colegul lui May şi Clarkson a stat două săptămâni în lumea de dincolo după un accident în 2006, la 463 km/h. A încercat să scoată un record de viteză cu o maşină cu motor cu reacţie. Atunci, cauciucul dreapta-faţă a explodat şi Hammond a pierdut controlul maşinii pe pista din Elvington, un sătuc de lângă oraşul York, Anglia. Atunci el a avut mari probleme mentale, a fost la psihiatru din cauza unei depresii puternice şi şi-a revenit greu şi fizic.

Anul trecut, Richard Hammond, una dintre cele trei vedete BBC Top Gear  care acum au show-ul Grand Tour (Amazon e producător), a făcut-o lată a doua oară. S-a răsturnat cu o maşină electrică de 2.3 milioane de euro, care a mai şi ars complet. El a fost imediat dus la spital cu elicopterul. Şi acum se întreabă lumea cum a scăpat şi dacă nu a fost cumva o scamatorie de’a producătorilor pentru promovarea emisiunii.

Maşina a luat foc toată, iar Hammond a ieşit cu o fractură la genunchi. Nici Jeremy Clarkson, Nici James May nu şi-au explicat cum de a mai ieşit Hammond întreg din aşa ceva. Din maşină nu a mai rămas nici umbra. Clarkson, colegul şi prietenul lui, a spus pentru Sunday Mirror că pe Hammond nu-l ţine memoria mai mult de 5 secunde. Iar asta e din cauză că s-a dat peste cap şi că şi-a făcut praf creierul: “Nu poate să-şi amintească nimic. Asta pentru că nu-l interesează nimic, dar şi din cauza problemelor care i-au apărut la creier”.

Jeremy Clarkson face topul maşinilor după mintea lui. Ai aceeaşi părere pentru locul I?

Ceva ne face să credem că băieţii au o caterincă în creier, mai ales din felul cum spune Clarkson lucrurile. Cât de dureros ar fi umorul englezesc în situaţii la limită, o relaţie de zeci de ani cu unul dintre cei mai buni doi prieteni nu-ţi permite să fii atât de dur şi direct, să vorbeşti despre sanitatea pierdută a unui om de parcă ai fost la supermarket şi nu ai mai găsit şerveţele parfumate la ofertă.

Alexandru banu

 Comentarii
Inchide