Duster a ajuns în mâinile unor vloggeri ruși. Aceștia l-au dezasamblat și și-au dat cu părerea – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Nimeni și nimic nu-i scapă ochiului vigilent al vloggerilor, așa că i-a venit și rândul modelului Duster să fie analizat în amănunt.

Cel mai recent vlog a apărut în Rusia unde cei de la canalul de YouTube Клубный сервис (Club Service), au decis să dezmembreze un Duster pentru a vedea cât de calitativ este asamblat.

Site-ul moldovenesc auto-expert.md a tradus în românește impresiile pe care rușii le-au făcut publice după ce au luat la puricat un Duster. Trebuie să menționăm că în Rusia Dacia Duster este comercializată sub sigla Renault, dar, în afară de logo, este practic aceeași mașină.

Auto-expert.md scrie că pentru a arăta cum este construit Duster-ul, vloggerii au demontat sistemul de propulsie şi suspensia vehiculului, după care au ridicat maşina pentru a analiza protecţia caroseriei pe dedesubt.

Duster este ”un fruct al iubirii francezilor și românilor”

Primul lucru pe care l-au observat a fost gravarea numelui companiei româneşti Dacia pe mai multe panouri ale caroseriei lui Duster, după care modelul a fost numit ”un fruct al iubirii francezilor şi românilor”. Prezentatorul a ţinut să accentueze că în cazul în care este vorba despre o maşină românească, ”ar trebui să ne aşteptăm la soluţii ţigăneşti”.

”Ar trebui să ne așteptăm la soluții țigănești”

Rușii s-au mai plâns vizavi de faptul că sistemul de evacuare al SUV-ului nu poate fi dezasamblat, iar în cazul unei defecțiuni reparația va deveni extrem de dificilă.

Printre alte soluții ciudate, vloggerul a remarcat prinderea cablajului semnalizatorului cu bandă adezivă, precum și materialul izolant de o calitate îndoielnică de sub aripi. Conform rușilor, în viitor, în aceste zone ar putea să apară rugina. În compartimentul motorului tratamentul anticoroziv în general lipsește!

Totodată, aceștia au identificat urme de rugină pe puntea spate, precum și pe arborele cardanic. Singurul loc protejat de coroziune a fost podeaua și pe dedesubtul SUV-ului.

VIDEO

 


Sursa foto: Captură foto: YouTube / Клубный сервис


Comentarii
Inchide