Duster Dakar Edition omagiază unul dintre cele mai renumite raliuri de cross country [FOTO]

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Jurnaliştii şi Brazilia au publicat imagini cu noul Renault Duster Dakar Edition. În America de Sud, Duster este comercializat sub brandul Renault. Producătorul francez introduce aici o nouă versiune care omagiază unul dintre cele mai reunumite raliuri de cross country organizate în fiecare an – Raliul Dakar. Ediţia Duster din 2017 Duster este oferită cu schimbări subtile faţă de modelul anterior.

Ediţia Dakar II dispune de jante din aliaj de 16 inch cu dublă tonalitate şi capace negre, în timp ce interiorul are un panou de bord rafinat şi tapiţerie din piele / ţesătură cu cusături alb-negru. În rest, majoritatea caracteristicilor sunt identice cu cele ale ediţiei precedente.

La interior lista dotărilor mai include AUX şi USB, conectivitate Bluetooth, sistem audio cu patru difuzoare, ecran tactil MEDIANAV de 7 inch dotat cu GPS, oglinzi electrice şi senzori de parcare.

În privinţa motorizărilor, Duster-ul brazilian este disponibil în unităţi de 1,6 litri şi 2,0 litri combinate cu transmisii manuale şi automate. Transmisia automată este disponibilă numai pentru motorul de 2.0 litri. Modelul de top primeşte de asemenea un sistem 4WD. 

GALERIE FOTOMarius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide