Duster se apropie de cota 1.000.000 de exemplare vândute!

Autor: Oraan Mărculescu 14 nov. 2013 Știri auto
Duster se apropie de cota 1.000.000 de exemplare vândute!

Dacă Dacia este o revelaţie pentru europeni, iată că modelul Duster e o mică mină de aur pentru cei de la Renault: de la lansarea din iunie 2010 şi până acum au fost comercializate peste 823.000 de exemplare pe aproape toate continentele!

Iar la finalul anului, analiştii estimează că Duster va depăşi fără probleme cota de 850.000 de exemplare, urmând ca înainte de jumătatea anului 2014 să asistăm la atingerea unui număr de un milion de exemplare Duster, incluzând şi noua versiune Nissan Terrano, lansată pe piaţa indiană.

Din exemplarele vândute până acum, mai mult de jumătate poartă sigla Dacia, fiind vorba de maşini comercializate în Europa şi în unele ţări din zona mediteraneană, în rest fiind vorba despre modele Duster cu siglă Renault, comercializate în Rusia, India şi America de Sud.

Duster este produs în 5 locaţii (România, Rusia, Brazilia, Columbia şi India), iar la finalul anului se va da startul producţiei şi în noua uzină din Indonezia.

Ca idee, în 2012 au fost produse aproape 300.000 de exemplare Duster, în timp ce la finalul lui 2013 Renault estimează că va ajunge la un număr de 370.000 de exemplare (cu un sfert mai mult decât în anul precedent!).

De ce credem şi noi că va continua Duster să aibă un bun succes şi în anii următori? Găsiţi răspunsul în testul nostru în premieră cu Duster.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide