Duster transformat în mașină de lux. Posesorii de Mercedes sunt invidioși

Autor: David Andrei 14 mart. 2021 Știri auto

Un șofer de Duster și-a transformat mașina. Și posesorii de Mercedes îl invidiază când văd cum arată SUV-ul lui.

GALERIE FOTO

Transformarea a avut loc în India, iar mașina este de nerecunoscut. Intervenția a fost făcută asupra unui Renault Duster, așa cum se vinde acolo modelul cu origini românești. Partea frontală a suferit modificări radicale. Au dispărut grila și logo-ul și nici farurile nu au rămas la locul lor. În schimb, încă un set de proiectoare încadrează plăcuța de înmatriculare din față, încercând să suplinească probabil, absența farurilor.

În mod surprinzător, posesorul acestui Renault Duster nu a operat vreo modificare semnificativă în partea posterioară a SUV-ului său.

“Zici că e un storm trooper din Star Wars”, a scris entuziasmat unul dintre utilizatorii de Facebook care au văzut imaginile pe pagina “Duster”.

Duster transformat radical. Cabina e de nerecunoscut

În cabina lui Duster este, de fapt, adevărata transformare. Scaunele și volanul sunt îmbrăcate în piele bej, la fel și plafonul. Modelul a primit inserții din lemn în portiere, în bord și în schimbătorul de viteze.

Un sistem de sonorizare Focal îi asigură o coloană sonoră spectaculoasă.

Mașina a primit o trapă panoramică trapă panoramică, dar și un display tactil. Ce-i drept, se vede de la distanță că este vorba despre o improvizație nu tocmai calitativă.

Cei care se grăbesc să caute pe google cum pot achiziționa un Renault Duster cu look spectaculos și cabină de lux trebuie să știe mai întâi un aspect important. Această versiune se construiește în India exclusiv pentru India. Ceea ce îi poate descuraja este punctajul obținut la testele de siguranță. Renault Duster indian a fost notat cu zero stele. Pentru mașinile care se comercializează pe piața indiană, nici măcar airbag-ul pentru pasager nu este dotare standard. În 2017, atunci când a fost lansată, Dacia Duster și-a trecut în cont trei stele Euro NCAP. Primise același punctaj și prima generație a SUV-ului construit la Mioveni.

VIDEO:

https://www.facebook.com/duster.dd/videos/419576775879527

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide