Duster-ul pe care n-ai cum să-l ratezi: Are jante de 20 de inch și un colant care fură toate privirile – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 oct. 2023 Știri auto

Un tuner german s-a jucat puțin cu Dacia Duster și i-a adăugat jante de mari dimensiuni, evacuări agresive și un colant ce nu va scăpa neobservat în trafic.

Dealerul german Carpoint a modificat un exemplar de Dacia Duster într-un mod destul de extrovertit, să spunem așa. Cu ajutorul sub-brandului de tuning CP Performance, germanii au modificat SUV-ul de la Mioveni cu jante mai mari, tapițerie din piele și un colant care va atrage toate privirile, relatează Carscoops.

Suntem obișnuiți să vedem pachete de tuning pentru SUV-uri celebre precum Mercedes-Benz Clasa G, Toyota Land Cruiser sau Land Rover Range Rover. Cu peste 2 milioane de exemplare vândute, și Dacia Duster este populară în felul său, chiar dacă nu este cea mai puternică sau mai luxoasă ofertă din segmentul SUV-urilor. Dată fiind popularitatea acestui model, nu este de mirare că proprietarii caută să își personalizeze propria mașină.

Una dintre primele companii care a valorificat acest lucru este dealerul german Carpoint și sub-marca sa dedicată CP Performance, evidențiind opțiunile de tuning disponibile cu ajutorul unui nou proiect ieșit din comun.

Dacia Duster Monster Edition – SUV-ul românesc în cea mai stridentă formă a sa

Știm deja celelalte proiecte realizate de acest dealer din Germania. Cel mai recent proiect este mai sălbatic decât oricare dintre cele pe care le-am văzut până acum, mai ales datorită colantului cu tematică monstruoasă, care este orice altceva decât subtilă. Colții, ghearele și tentaculele monstrului sunt imprimate pe un fundal galben și alb. De asemenea, observăm și textul de mari dimensiuni „Carpoint Edition” de pe laterale, ca nu cumva cineva să nu știe cine a modificat acest Duster.

Dacă acest colant nu ar fi suficient de atrăgător, SUV-ul românesc a primit un nou set de roți galbene Ronal R62 de 20 de inch, încălțate cu anvelope 255/35 ZR20. Aceeași nuanță de galben poate fi regăsită și pe șinele de pe plafon, în faruri, chiar și la interior. Exteriorul este completat de un bullbar, de set de praguri laterale și de o evacuare cu patru terminații.

Elementele galbene abundă la interior, nuanța fiind folosită pentru a obține un efect contrastant. Interiorul mașinii a fost finisat cu piele neagră de înaltă calitate, cusută cu accente în formă de romb. Pentru cusături și alte elemente de contrast a fost folosită nuanța de galben pe care am văzut-o și pe jante. Cusăturile de pe volan, de pe scaune, ornamentele gurilor de ventilație sau pe protecțiile interioare ale pragurilor.

În stocul actual de mașini Carpoint Edition regăsim exemplare cu prețuri cuprinse între 28.490 de euro și 32.990 de euro, deși modelul din imagine nu se numără printre acestea. Proprietarii existenți de Duster care doresc să își modifice mașina au la dispoziție diferite opțiuni de customizare pe magazinul online al tunerului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide