E ceva mai bun ca un BMW Seria 7? Da, un BMW Seria 7 auriu [VIDEO]

Autor: Marius Vișan acum 5 ani Știri auto

Dacă unii şoferi s-ar mulţumi cu BMW Seria 7 în culoarea lui naturală, alţii simt nevoia ca maşina lor să se diferenţieze din punct de vedere vizual de cele obişnuite. Aşa se întâmplă şi în cazul acestui BMW auriu. Chiar dacă nu eşti foarte încântat de această nuanţă, mai ales dacă este vorba de culoarea unei maşini, sigur vei întoarce capul după ea, dacă o vei vedea pe stradă. 

Mai multe imagini cu acest BMW găseşti în galeria foto

În filmuleţul alăturat vei putea vedea cum arată o asemenea maşină. Chiar dacă ea nu este vopsită cu auriu, ci acoperită complet cu autocolant, imaginile sunt destul de spectaculoase.

 

În alte ţări vopsirea cu această culore este interzisă de lege. Cauza este una destul de firească: dacă o maşină ca asta se află pe şosea şi soarele straluceste puternic, ceilalti şoferi pot fi orbiţi de reflexiile caroseriei. 

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide