e-Kick – Scuterul electric produs de PEUGEOT, ce redefineşte mobilitatea urbană | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 7 ani Știri auto

 


e-Kick, este rodul colaborării dintre PEUGEOT şi MICRO. Acesta este un scuter electric menit să facă faţă provocarilor unui mediu urban în continua evolutie. Prezentat pentru prima dată pe 23 mai, cu ocazia lansării noului PEUGEOT 3008 SUV, e-Kick va fi comercializat atât de PEUGEOT, cât şi de MICRO începând cu ultimul trimestru al anului 2016.

GALERIE FOTO

Scuterul electric e-Kick oferă utilizatorului o experienţă naturală şi flexibilă, fiind conceput pentru uşurarea deplasărilor în interiorul oraşului. Acesta poate fi reîncarcat în aproximativ o oră.

Cu o greutate de numai 8,5 kg, e-Kick include inovaţii precum:

  • Motion Control, un sistem electric de asistenţă, dezvoltat de MICRO: cu un acumulator litiu-ion înglobat în cadrul platformei – ultra-subtire – şi motorul integrat direct in roata din spate. e-Kick are o autonomie de 12 km, şi permite atingerea unei viteze maxime de 25 km/h. De asemenea el este echipat cu o frână de picior, însoţită de un sistem de recuperare a energiei care reîncarcă bateria. 
  • Un ghidon ce permite plierea în câteva secunde şi transportul pe roata din faţă, utilizatorul nefiind nevoit să il ridice pentru a-l transporta.

Prezentat la lansarea noului PEUGEOT 3008 SUV pe 23 mai, e-Kick este conceput pentru clienţii în căutare de soluţii de mobilitate care merg mână în mână cu autovehiculul lor. Un spaţiu de depozitare permite utilizatorului pastrarea scuterului în portbagajul noului PEUGEOT 3008 SUV şi reîncărcarea bateriilor în timpul conducerii autovehiculului. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide