Ea este blonda celebră care a cumpărat Tesla Cybertruck

Autor: Elena Luchian 30 nov. 2019 Știri auto

Ea este prima vedetă care a cumpărat pick-up-ul electric de la Tesla. Alexandra Mary Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, este prima posesoare celebră de Cybertruck.

Intră în galerie

Supercar Blondie a mărturisit că nu s-a putut abține. A cumpărat Tesla Cybertruck imediat după prezentarea oficială, în timpul căreia geamurile pick-up-ului au fost sparte cu o bilă din metal. Prezentarea ratată nu a speriat-o pe femeia care conduce cele mai tari mașini din lume la scurt timp după ce sunt dezvăluite.

“Arată ca un triunghi pe roți, nu prea mi-a plăcut designul!”, spune Alexandra, dar pur și simplu, simte că trebuie să o aibă.

pickup tesla

“Nu este deosebit de sexy, dar nu există la ora actuală și nu va exista nici peste doi ani, când Cybertruck va ajunge pe șosele, o mașină cu un design atât de futurist!”, este părerea blondei specialiste în mașini. Alex a fost atrasă și de prețul de pornire al pick-up-ului electric: 39.900 de dolari.

Ea a ales însă versiunea cu trei motoare și tracțiune integrală, care pornește de la 69.900 de dolari. Pentru 7.000 de dolari, a bifat și opțiunea pentru rulare automată, ajungând la 77.000 de dolari. Avansul este de numai 100 de dolari, iar clienta celebră își va primi mașina cel mai devreme în 2022. Dacă se răzgândește între timp, își primește banii înapoi.

Supercar Blondie i-a scris pe Twitter șefului Tesla, Elon Musk, pentru a-l întreba dacă îi dă un discount în cazul în care cumpără două sau mai multe pick-up-uri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Supercar Blondie



Comentarii
Inchide