Echipajul feminin care va reprezenta România la Baja 500 România [VIDEO]

Autor: Marius Vișan 27 apr. 2017 Știri auto
Echipajul feminin care va reprezenta România la Baja 500 România [VIDEO]

Echipaj feminin la Baja 500 România. Roxana Ciuhulescu ia startul în cursa de rally raid alături de Catherine Lefebvre. Asistenţa tehnică, asigurată doar de doamne.

Între 28 şi 30 aprilie va avea loc cea de-a doua ediţie a cursei de rally raid Ssangyong Baja 500 România. Evenimentul se va desfăşura într-un spaţiu ferit de civilizaţie şi va cuprinde două probe de legătură de 150 de kilometri în total şi o singură probă specială de 500 de kilometri. Duritatea competiţiei este subliniată de descrierea pe care au făcut-o organizatorii, cei care susţin că ”Baja 500 România garantează o aventură în care abilităţile pilotului de a stăpâni propriul bolid, menţinându-l în parametri funcţionali până la linia de finish, iscusinţa navigatorului de a respecta cu fidelitate indicaţiile road-book-ului şi rezistenţa maşinii sunt inseparabile, coordonarea lor fiind esenţială pentru terminarea cursei.

În cadrul competiţiei vom putea urmări şi un echipaj sută la sută feminin. Roxana Ciuhulescu va participa în cadrul echipei Haiducii Wheels în calitate de pilot împreună cu Catherine Lefebvre, copilot. De asemenea, asistenţa tehnică este asigurată tot de reprezentante ale sexului frumos. Potrivit Roxanei, obiectivul este adaptarea la maşina nouă de concurs şi ajungerea la finish fără daune.

Cursa va fi onorată de o participare internaţională numeroasă, cu piloţi din Italia, Israel, Ucraina, Grecia, Turcia şi Bulgaria. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial al competiţiei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide