Ediţia specială Dacia Techroad este disponibilă în Anglia. Livrările încep din această lună – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 01 apr. 2019 Știri auto

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2019, noile modele în nivelul de echipare Techroad sunt acum disponibile în Regatul Unit, livrările începând din această lună.

Preţurile de plecare sunt următoarele: pentru Sandero Stepway preţul de start este de 13,534 de euro, pentru Logan MCV Stepway – 15.275 de euro, iar pentru Duster 18.989 de euro. 

Clienţii pot alege una dintre cele două culori exterioare exclusive numite Fusion Red şi Highland Gray. Alte îmbunătăţiri vizuale ar mai fi accentele de culoare gri şi roşii, capacele oglinzilor laterale cu detalii roşii, capacul central roşu pe jantele de 16 inci pentru Stepway şi jante de 17 inchi pentru Duster. 

Cele două modele Stepway beneficiază, ca standard, de un sistem de infotainment Media Nav Evolution cu conectivitate Android Auto şi Apple CarPlay, DAB radio, conectivitate Bluetooth, aer condiţionat, sistem de control al vitezei de croazieră cu limitator, şi senzori de parcare spate.

Duster Techroad oferă sistemul Media Nav Evolution cu conectivitate pentru telefoane inteligente, cameră 360 de grade, climatizare, keyless, senzori Blind Spot şi senzori de parcare spate.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide