Elena Udrea, cum poţi să urăşti atât de mult Porsche Cayenne Turbo?

Autor: Andrei Ştirbu 03 feb. 2015 Știri auto

Cu toate că durerosul adevăr a ieşit la iveală în 2014, Elena Udrea a completat declaraţia de avere în contextul cadidaturii la preşedinţie, noi am dat peste el abia acum, pe fondul noilor evenimente în care este vizată blonda preferată a românilor. (nu intrăm în detalii, pentru că s-ar fi putut să le fi citit deja – colegii de la Mediafax şi Ziarul Financiar au detaliat situaţia actuală).

În declaraţia de avere, fosta doamnă Udrea a completat, în rubrica „Bunuri mobile”, cu două autovehicule, un Fiat 500 (2012) şi un Mercedes (2005). Da, recunoaştem, am fost curioşi de care model Mercedes produs în 2005 s-a îndrăgostit Elena Udrea… asta până când am trecut la următoarea rubrică, unde era trecută o crimă pentru care nu există consecinţe penale. 

CRIMĂ!

Se pare că în anul 2014 Elena Udrea a „înstrăinat” un Porsche Cayenne Turbo în schimbul a 5.000 de euro. Nu are rost să spunem că, la o căutare pe Google de „Porsche Cayenne Turbo second hand”, cea mai bună ofertă o să fie de minim opt ori mai mare ca această sumă. Nu găsim motiv mai pertinent pentru acest gest, decât acela că doamna Udrea urăşte maşina. OK, ştim că SUV-ul Porsche, în prima sa generaţie, nu era chiar o frumuseţe… dar avea 500 de cai-putere!

În fine, dacă eşti în căutare de oferte bune, ştii cu cine să vorbeşti. Ai fi dispus să faci sacrificii financiare pentru, să zicem, un S500 4MATIC la un preţ de 6.000 de euro? Sau un Fiat 500 pentru 300 de euro?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide