Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

Elev la şcoala de şoferi, prins conducând cu o viteza fabuloasă

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Un cursant la o şcoală de şoferi din judeţul Argeş a fost depistat, sâmbătă, conducând maşina cu viteza de 122 de kilometri pe oră, pe DN73, în comuna Ţiteşti, din Argeş, unde limita este de 50 de km/h. Instructorul a fost amendat şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un elev de 22 de ani, în timpul pregătirii pentru obţinerea permisului de conducere, a fost înregistrat de aparatul radar, pe DN 73, în comuna Ţiteşti, în timp ce şofa cu o viteză de 122 km/h.

Zamfir a precizat că în zonă limita de viteză este de 50 km/h şi că, în acest caz, instructorul este cel care răspunde pentru contravenţie.

“Instructorul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile”, a spus Zamfir.

În timpul perioadei în care i-a fost suspendat dreptul de a conduce, instructorul nu va mai putea desfăşura activităţi de pregătire a cursanţilor, potrivit sursei citate.Comentarii
Inchide