Elon Musk a încercat un striptease pe scenă la Shanghai

Autor: Elena Luchian 08 ian. 2020 Știri auto

Elon Musk s-a dus la Shanghai să prezinte Tesla Model Y, dar a încercat să facă striptease. Mișcările stângace au fost însă, aplaudate de spectatori.

Intră în galeria foto

Elon Musk nu e cel mai bun dansator pe care l-ați văzut vreodată. Însă el nu a aflat acest lucru. CEO-ul de 48 de ani a ajuns la Shanghai, în China, cu ocazia lansării SUV-ului Model Y acolo. Evenimentul a avut loc la noua uzină a companiei.

Musk a fost atât de entuziasmat încât a început să danseze pe scenă. A pasat microfonul celei care prezenta evenimentul și a încercat să intre în ritm. Mai mult, cu mișcări stângace, a încercat un striptease, renunțând la sacoul negru pe care îl purta peste o camașă și peste un tricou.

Melodia care i-a provocat dispoziția a fost “More Than You Know”, interpretată de Axwell Ingrosso.

Când a pus capăt reprezentației, Musk a anunțat că Model Y va fi asamblat și la Shanghai, alături de Model 3. Centrul de producție de acolo este primul construit de Tesla în afara Statelor Unite. Doar 10 luni au durat lucrările până când uzina a devenit funcțională. Aceasta este concepută pentru a produce anual 150.000 de mașini, urmând să extindă capacitatea de producție la 250.000 de mașini pe an.

Pe lângă dansul lui Musk, un alt moment a atras atenția la Shanghai. Unul dintre angajații Tesla și-a cerut iubita în căsătorie. Cu această ocazie, i-a făcut cadou și un Model 3, cu portbagajul plin de flori. Tânara a spus “Da”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide