Elon Musk, fondatorul Tesla, ales ”Personalitatea Anului 2021”

Autor: Daniel Samoilă 14 dec. 2021 Știri auto
Elon Musk, fondatorul Tesla, ales ”Personalitatea Anului 2021”

Elon Musk a fost ales ”Personalitatea Anului 2021” de revista Time. A fost un an în care Tesla, compania pe care o conduce, a devenit cel mai valoros producător de mașini din lume.

Pe lângă Tesla, Musk este fondator și CEO-ul SpaceX și conduce start-up Neuralink și firma de infrastructură The Boring Company. Valoarea de piață a Tesla a crescut la peste 1 trilion de dolari în acest an, făcând-o mai valoroasă decât Ford Motor și General Motors la un loc.

Tesla s-a descurcat mai bine în situațiile de criză și produce sute de mii de mașini noi în fiecare an. De asemenea, producătorul auto din America a convins mulți tineri să-și cumpere mașini electrice și să renunțe la vehiculele cu motorizare termică.

Elon Musk, Personalitatea Anului 2021 în viziunea revistei Time

Elon Musk a fost foarte influent și în mediul online, în special pe Twitter, acolo unde a strâns peste 66 de milioane de urmărtori, scrie Reuters.

Anul trecut, Joe Biden, președintele SUA, și vicepreședintele Kama Harris au primit împreună titlul de „Personalitatea anului”. Time acordă acest premiu încă din 1927. În trecut, distincția a mai fost primită de Mark Zuckerberg (fondatorul Facebook) sau Jeff Bezos (fondatorul Amazon).

Tesla a reușit o performanță notabilă în Europa. Tesla Model 3 a fost cea mai vândută mașină din luna septembrie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide