Elon Musk și-a luat un monstru cu șase roți și a stârnit indignare pe rețelele de socializare

Autor: George Cristea 06 apr. 2021 Știri auto

Elon Musk și-a luat un monstru cu șase roți și a postat o fotografie cu noua sa mașină sa pe Twitter. Imaginea a stârnit indignare printre urmăritorii săi mai puțin atenți la detalii.

Intră în Galeria FOTO

Elon Musk este recunoscut ca un excentric, iar postările sale eratice pe Twitter îi poartă pe fani de la agonie la extaz, cu toate gradele de comparație între cele două praguri. Atunci când nu stârnește o furtună care să trântească acțiunile Tesla pe Wall Street, Musk își amuză (sau indignează) fanii cu postări laconice și adesea controversate.

În această din urmă categorie poate fi încadrată și ultima postare a miliardarului care deține Tesla. Este vorba de fotografia unei mașini decapotabile cu 6 roți care ar pute fi Batmobile dacă nu ar fi vopsită mai degrabă satanist. „Eu în noua mea mașină (i-am lăsat banii)” a scris șeful Tesla pe Twitter.

Elon Musk și-a luat un monstru cu șase roți. Ce face cu el

Postarea a adunat aproape 250.000 de aprecieri și a stârnit ceva confuzie printre fanii lui Musk de pe rețeaua de socializare. Mulți s-au arătat indignați că miliardarul, în loc să își folosească banii pentru a ajuta omenirea, îi cheltuie pe mașini dubioase.

„Fără supărare, Elon Musk, dar nu înțeleg ce e special la noua ta mașină. Este o folosire greșită a averii și o vanitate… folosește-ți banii ca să ajuți oamenii”, a comentat cineva sub postare.

Lucrurile se încinseseră substanțial când cineva a făcut o remarcă surprinzătoare. Un urmăritor al lui Musk care se identifică prin Eugene James a recunoscut mașina, dintr-un joc video popular, Cyberpunk 2077.

Elon Musk este un mare fan al jocului Cyberpunk 2077, pe lângă faptul că este CEO al Tesla și SpaceX. De altfel, aceasta nu este prima postare care are legătură cu jocul – în urmă cu câteva luni Musk arăta pe Twitter că aceste se poate juca pe computerul de bord din Tesla Model S.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide