Elon Musk a devenit tată. Primele imagini cu bebelușul. Mama este o cântăreață celebră

Autor: ProMotor 05 mai 2020 Știri auto

Elon Musk a devenit tată. CEO-ul companiei Tesla a făcut anunțul pe Twitter. Câteva ore mai târziu, acesta a postat și primele imagini cu băiețelul.

GALERIE FOTO

Elon Musk a făcut publice două fotografii. Într-una dintre ele, acesta apare ținându-l în brațe pe micuț.

“Mama și bebelușul sunt bine”, a scris omul de afaceri în vârstă de 48 de ani, pe Twitter. Întrebat ce nume va avea fiul său, Musk cel nonconformist a răspuns cu o glumă: “X AE A-12 Musk”.

Mama copilului este o celebră cântăreață canadiană. Grimes, în vârstă de 32 de ani, pe numele ei real Claire Elise Boucher, a dat de înțeles încă din luna ianuarie, că ar fi însărcinată, postând pe o rețea de socializare o fotografie în care își arăta abdomenul rotunjit. Dar artista nu a confirmat că va deveni mamă și nici faptul că tatăl este chiar șeful de la Tesla decât mult mai târziu, deși relația lor devenise de notorietate după ce aceștia și-au făcut apariția împreună la Gala Met în 2018.

Nu este primul copil al lui Elon Musk, ci al șaptealea. Acesta mai are gemeni și tripleți, concepuți prin fertilizare in vitro, din prima casătorie cu Justine Wilson. Primul său fiu s-a stins din viață la 10 săptămâni. Pentru iubita lui, Grimes, în schimb, acesta este primul copil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide