Emmanuel Macron era să plece pe jos! Mașina președintelui, un Renault Espace, n-a mai pornit

Autor: ProMotor 13 feb. 2020 Știri auto

Emmanuel Macron era să plece pe jos după o întâlnire cu președintele Poloniei, care a avut loc la Varșovia. Mașina liderului de la Palatul Elysees, un Renault Espace blindat, n-a mai pornit.

Galerie foto

Emmanuel Macron a folosit doar mașini produse în Franța, în mandatul său la șefia statului. Peugeot 5008, DS 7 Crossback chiar în ziua învestirii sale în funcție și Renault Espace și-au trecut numele pe lista președintelui din 2017 și până acum.

Cel mai recent model din flota sa, un Espace blindat, cu echiparea de top Initiale Paris i-a creat probleme în timpul unei vizite la Varșovia.

Mașina nu a mai vrut să pornească după întâlnirea cu președintele polonez Andrzej Duda. Ambasadorul Franței la Varșovia a fost salvarea lui Macron, scrie site-ul polonez Dziennik. Acesta i-a pus la dispoziție președintelui tot un automobil construit în Hexagon. Este vorba despre un Citroen C6, însă fără blindaj, un risc pe care echipa de pază și l-a asumat cu mari emoții. Vizita lui Macron în Polonia a continuat fără alte probleme.

Nu se știe nimic de soarta monovolumului prezidențial stricat, dar presa poloneză face glume pe seama mașinii franceze stricate chiar la palatul prezidențial de la Varșovia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide