Enel lansează noua versiune a aplicației de încărcare a vehiculelor electrice

Enel lansează noua versiune a aplicației de încărcare a vehiculelor electrice

Autor: Marius Vişan acum o lună Știri

Enel a lansat o nouă versiune a JuicePass, aplicația de încărcare a mașinilor electrice la punctele Enel X. Aceasta permite o mai mare flexibilitate în procesul de încărcare și simplifică accesul șoferilor la informații utile despre consumul propriilor mașini.

Șoferii se pot acum conecta și abona direct la soluțiile de mobilitate Enel X disponibile prin aplicație pe baza contului creat. Pentru personalizare, utilizatorii vehiculelor electrice pot asocia unul sau mai multe modele de mașini și, pe baza informațiilor introduse, vor primi în timp real date despre durata și necesarul de reîncărcare sau despre autonomia rămasă.

Prin intermediul aplicației, șoferii pot acum achiziționa un card digital care funcționează pe baza tehnologiei RFID și care poate fi folosit la stații ca metodă alternativă de inițiere a procesului de încărcare. Cu acest card se poate face automat plata pentru încărcarea la stațiile publice, poate accepta și modifica planul tarifar sau metoda de plată (cardul bancar) asociată contului. Istoricul sesiunilor de încărcare și al facturilor primite va fi afișat într-o secțiune dedicată.

Acces la 55.000 de puncte publice de încărcare din 18 țări europene

Aproximativ un sfert dintre conducătorii de mașini electrice din România au create conturi în aplicația JuicePass în acest moment și pot accesa o rețea de aproape 55.000 de puncte publice de încărcare din 18 țări europene.

Șoferii pot verifica locația și starea punctelor de încărcare pe o hartă interactivă fie în aplicația JuicePass, fie pe site-ul web, aici. Ei pot vedea în timp real dacă o stație de încărcare este disponibilă, ocupată sau în întreținere, precum și tipul acesteia (cu încărcare rapidă sau ultra rapidă), tipul de cablu de încărcare, puterea, accesibilitatea, precum și distanța și traseul pentru a ajunge la ea. În prezent, compania a instalat în România peste 60 de puncte de încărcare publice de tip JuicePole și JuicePump în orașe precum București, Timișoara, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin sau Focșani.


Sursa foto: Enel


Comentarii
Inchide