Epic split în versiune poloneză. Van Damme, poți să mergi la culcare!

Autor: ProMotor 29 mai 2020 Știri auto

Câștigătoarea celei de-a opta ediții a emisiunii Poland Got Talent, Aleksandra Kiedrowicz, s-a filmat în timp ce executa un foarte îndrăzneț epic split în versiune poloneză. Mișcarea amintește de un videoclip de promovare Volvo în care Jean-Claude Van Damme apare făcând o manevră similară.

Intră în Galeria FOTO

Poloneza Aleksandra Kiedrowicz, o gimnastă cu un trup tulburător, a postat pe Instagram un videoclip în care îl face de râs pe Van Damee și al său epic split. În videoclip, Alexandra realizează o cascadorie terifiantă, dar în același timp fascinantă, un „epic split” între două mașini, dintre care una aflată în mișcare.

Clipul începe cu artista stând cu picioarele pe cele două mașini – stângul pe portbagajul uneia dintre ele și dreptuyl pe capota celei de-a doua. Aceasta pornește imediat în marșarier, parcă în slow motion, ceea ce-i permite Alexandrei să-și impresioneze fanii cu un epic split perfect.

Descriere clipului, pe care-l puteți vedea mai jos, este una laconică: „Something new and crazy ? Just for fun?”. Chiar dacă pare destul de hazardat, întregul act  este executat fluid și sigur, o adevărată încântare pentru ochi.

Clipul reprezintă, fără doar și poate, o evocare a clipului în care actorul belgian Jean Claude Van Damme realizează celebrul său „epic split” între două camioane Volvo care merg cu spatele. Ca și Alexandra, Van Damme a început din poziția în picioare pentru a continua apoi în șpagat între cele două camioane.

Ce rol a avut cascadoria epic split a lui Van Damme?

Cascadoria a fost realizată pentru a demonstra (și promova) precizia și stabilitatea direcțională a unui nou sistem de asistență – Volvo Dynamic Steering. Acesta s-a dovedit a fi de un real folos șoferilor în timpul manevrelor cu spatele, chiar dacă manevrarea unui camion cu remorcă este, de regulă, probă de angajare la majoritatea firmelor de transporturi auto.

Dacă vreți să urmăriți clipul original al lui Van Damme, vă invităm să faceți o călătorie în timp în anul 2013, când actorul a realizat celebrul epic split pentru Volvo. Iar dacă sunteți într-o dispoziție „hahaha”, puteți admira și versiunea rusească a manevrei.

sursa: AutoJosh

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide