Equus Bass770 e cel mai nou muscle car din Detroit şi vine direct din anii ‘70

Autor: Iulian Dnistran 26 sept. 2013 Știri auto

Equus Bass770 arată ca un muscle car creat în urmă cu 40 de ani, dar sub caroseria superbă din aluminiu stau un şasiu şi un tren de rulare cât se poate de moderne. Motorul V8 de 6,2 litri cu compresor mecanic dezvoltă nu mai puţin de 640 CP şi 820 Nm şi te transportă direct în anii ’70, când bărbaţii erau bărbaţi, iar maşinile nu îl ajutau pe şofer cu electronice sofisticate.

Dar Equus Bass770 este, totuşi, o maşină a prezentului, aşa că vine la pachet cu elemente din fibră de carbon încorporate în caroseria din aluminiu, frâne ceramice şi o suspensie adaptivă. Nici confortul nu a fost uitat – noul muscle car american are un interior modern, care încorporează patru airbaguri.

Centrala de putere de sub capotă este cuplată la o cutie de viteze manuală cu şase trepte amplasată în partea din spate a maşinii pentru a distribui mai eficient greutatea pe osii.

Potrivit site-ului oficial, Equus Bass770 accelerează de la zero până la 96 km/h (60 de mile/oră) în 3,4 secunde, iar viteza maximă este de 321 km/h.

Pachetul standard include un interior îmbrăcat în piele neagră şi alcantara, aer condiţionat, GPS, radio-CD-DVD, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, cruise control şi airbaguri. Preţul? 250.000 de dolari.

Pare mult, însă nu trebuie uitat faptul că aceasta este o maşină modernă, care arată ca un muscle car clasic şi care este construită manual în oraşul supranumit Motor City.

Video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide