Este aceasta cea mai urâtă Skoda Octavia din univers?

Autor: ProMotor 23 feb. 2020 Știri auto

Nu foarte mulți înțeleg ce înseamnă tuning auto, iar acest lucru este dovedit de un român din județul Cluj. Acesta pare să dețină cea mai urâtă Skoda Octavia din univers, dacă este să ne luăm după comentariile postate pe o rețea de socializare.

Intră în Galeria FOTO

Dacă ați avut suficient curaj să priviți imaginile și nu ați amețit deja, ați remarcat probabil că proprietarul mașinii a lipit pe aceasta aproape toate accesoriile pe care le-a găsit în raionul de specialitate ale benzinăriilor din zona Clujului. Putem să-i acordăm puțin credit, totuși, pentru ingeniozitate. Ingeniozitatea de a găsi loc pentru atât de multe ornamente cromate și din plastic negru.

Este dificil de spus din fotografii ce reprezintă toate aceste ornamente, dar o parte din ele cel puțin seamănă destul de mult cu deflectoarele de vânt sau protecțiile de ploaie care se montează la geamurile laterale ale mașinilor. Aparent, proprietarul mașinii a intrat în posesia acestor ornamente în cantități suficiente pentru a le lipi peste tot pe unde a găsit un loc liber: capotă, hayon, aripi, montanți, spoilerul spate și chiar pe acoperiș.

Atât în față cât și în spate, ornamentele din plastic negru sunt condimentate cu elemente cromate. Pentru ca lucrurile să fie și mai clare, proprietarul s găsit chiar și embleme „Sport” și „3.2”, pe care le-a lipit pe hayon.

De parcă nu ar fi fost suficient, măcelul continuă în interior, care pare să semene cu budoarul unei primadone. Planșa de bord este încărcată nu doar de ornamente bizare, ci și de gadgeturi dubioase. La prima vedere avem o oglindă retrovizoare adițională, cel mai probabil una cu cameră pentru mersul cu spatele, precum și mai multe telefoane fixate pe toată lățimea planșei de bord. Desigur, toate acestea trebuie alimentate corespunzător, așa că numeroase cabluri apar în fotografie. La toate acestea se adaugă alte ornamente, dar și o husă de volan caraghioasă.

Ei, cum vă place? Este sau nu cea mai urâtă Skoda Octavia pe care ați văzut-o vreodată?

sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide