Este incredibil ce făcea acest şofer la volan. Poliţiştii nu au ştiut cum să reacţioneze!

Autor: Cristian Agatie acum 1 an Știri

Crezând că şoferul era în dificultate şi ar fi putut avea nevoie de ajutor, poliţiştii au oprit lângă maşina acestuia pentru a verifica ce se întâmplă. Nu mică le-a fost surpriza să constate că şoferul maşinii oprite se juca Pokemon Go pe nu mai puţin de opt telefoane mobile în acelaşi timp.

Sergentul Kyle Smith l-a abordat pe şoferul despre care credea că are nevoie de ajutor, însă a fost surprins să descopere că bărbatul se juca pe 8 telefoane aşezate pe un dispozitiv improvizat. Acesta fusese „construit” din spumă poliuretanică şi se afla pe scaunul pasagerului din faţă. Imaginea a fost postată pe Twitter de un coleg al poliţistului.

„#PokemonDistractions Sergentul Kelly Smith a abordat un vehicul oprit pe banda de urgenţă seara trecută. Iată ce se afla în maşină, lângă acesta!” A adăugat „Juca #PokemonGo pe OPT (8) telefoane! Şoferul a fost de acord să pună telefoanele în portbagaj şi şi-a continuat drumul”.

Pentru că fanul Pokemon Go nu a fost prins de poliţişti în timp ce conducea maşina, acesta a fost iertat şi şi-a putut astfel continua drumul.

 Comentarii
Inchide