Este traficul din România mai aglomerat decât cel din Canada?

Autor: ProMotor 28 nov. 2023 Știri auto
Este traficul din România mai aglomerat decât cel din Canada?

Cunoscutul vlogger TJ Miles a povestit la „Podcast cu Prioritate” cum se circulă în America de Nord și a explicat, din punctul său de vedere, cum vede traficul din România comparativ cu cel din Canada.

TJ Miles a fost invitatul cu numărul 22 al „Podcast cu Prioritate” by ProMotor. Vloggerul, care a reușit să adune în jurul său o comunitate înfloritoare prin intermediul videourilor postate pe TikTok și YouTube, a povestit cum vede el traficul din România față de cel din Canada.

De asemenea, a explicat și cât fac americanii din Los Angeles (L.A.) de acasă până la muncă.

Este traficul din România mai aglomerat decât cel din Canada?

TJ Miles este român, dar care a trăit în Toronto, Canada, până în 2018, când a revenit în România. Astfel, povestește din propria experiență cum se circulă în Canada, comparativ cu traficul din orașele aglomerate de la noi.

În Canada faci la fel 2 ore, din cauză că ai o distanță mai mare. Lumea nu își permite să locuiască lângă muncă, unde sunt blocurile alea înalte. Locuiesc în suburbii. Pleacă dimineața și se întorc seara, 2 ore. La fel în București, faci între 45 de minute și o oră și jumătate. Deci, cu jumătate de oră mai puțin. Dar aici vorbim de timp, nu de kilometri”, a spus TJ Miles.

După ce a revenit în România, și-a deschis un service auto cu o atmosferă specific americană. Iar ceea ce i-a atras pe mulți dintre urmăritorii săi este modul amuzant în care se exprimă. E un amestec de română și engleză, dar care nu oferă doar umor, ci și sfaturi de viață, bazate pe experiențele sale.

„În L.A. faci probabil 3 ore în trafic. Lumea trebuie să înțeleagă că e normal să fie trafic, se numește rush hour. Dacă faci sub 2 ore când pleci la muncă de acasă, e ok. În Canada, de la biroul tău faci 40 de minute până ajungi pe autostradă și încă 30 pe autostradă”, a mai spus vloggerul.

În schimb, nici în Canada și nici în America de Nord, spune TJ Miles, nu prea întâlnești șoferi care să te preseze de la spate. Șoferii sunt mult mai liniștiți și rar se întâmplă să ai parte de „tailgate” (manevră prin care mașina din spate stă foarte aproape de bara ta din spate pentru a te forța să înaintezi sau să te dai din fața lui).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide