Exemplu de folosire ilegală a ecusonului de Camera Deputaţilor: „ … deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

O cetăţeancă din Arad, care a vrut să plece cu maşina pentru a primi tratament la spital, a fost împiedicată de o maşină care îi bloca intrarea în curte. Autoturismul avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de Camera Deputaţilor.

Femeia a sunat la 112 şi a chemat atât Poliţia locală, cât şi agenţi ai Poliţiei Rutiere, reclamând că un autoturism îi blochează ieşirea din curte şi nu poate merge la spital pentru tratament medical. 

Femeia a postat şi pe Facebook un mesaj prin care solicită ajutor, arătând fotografii cu autoturismul care îi blochează poarta casei şi cu mâna sa în care are o branulă, menţionând că se află sub tratament medical, scrie Digi24.ro.

„Am sunat la 112 şi mi se spune că nu se poate face nimic. Avem o urgenţă, trebuie să ieşim din curte (…) Am nevoie de tratament, dar dacă deputatul îmi ia dreptul la viaţă…”, a  scris femeia.

În fotografii se vede ecosonul pentru acces auto eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor.

După aproximativ două ore, la sosirea poliţiştilor, şoferul a revenit la autoturism, martorii afirmând că este vorba despre medicul ginecolog Sorin Prişcă, fost director al Maternităţii Arad. Fiul său este deputatul PNL de Prahova Răzvan Prişcă. 

 Comentarii
Inchide