Experienţe inovatoare la CES 2019 de la Los Angeles. Noul BMW X7 parcurge un traseu off-road – VIDEO-GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto

În fiecare an, Consumer Electronics Show din Las Vegas îşi deschide porţile nu numai companiilor de tehnologie din intreaga lume, ci si companiilor de masini. BMW Group prezintă publicului viziunea sa de conectivitate inteligentă, evidenţiind potenţialul pentru mobilitate individuală viitoare. Punctul central al standului expoziţional al companiei la CES îl vor reprezenta BMW Vision iNEXT.

La doar câteva săptămâni după premiera mondială a BMW X7 la Los Angeles, vizitatorii CES 2019 vor avea prima ocazie de a conduce cel mai tânăr membru al familiei BMW X.

Vizitatorii vor putea experimenta exclusivitatea şi spaţiul acestui model de lux cu o călătorie interesantă pe un traseu off-road solicitant. Aceasta este o ocazie bună pentru BMW X7 de a demonstrat comportamentul agil şi versatil al modelelor Sports Activity Vehicle (SAV).

Consumer Electronics Show (CES) de la Las Vegas, are loc în perioada 8-11 ianuarie 2019.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide