Experiment nebun: au aprins petarde și artificii într-o mașină ca să vadă dacă rezistă

Autor: Elena Luchian 01 ian. 2020 Știri auto

De la ruși vin ploaia, Lada, Volga și… experimentele nebune! Niște vloggeri nebuni au făcut un experiment incredibil. Au aprins artificii într-un VAZ 2107 ca să vadă dacă rezistă!

Intră în galeria foto

Echipa de la Garage 54 din Novosibirsk au aprins petarde și artificii într-o mașină de producție autohtonă. Ca să evite o catastrofă, aceștia au scos motorul și transmisia, au îndepărtat întregul sistem electric și rezervorul.

Experimentul a avut loc în afara orașului, pentru a evita rănirea celor din jur, dar și pentru a nu atrage atenția oamenilor legii.

Vlogerii, care s-au pregătit și cu patru extinctoare pentru a interveni la nevoie, au aprins artificiile, s-au îndepărtat de mașină și au privit ce se întâmplă.

Când au deschis portiera, cei patru au fost înconjurați de un nor gros de fum. Când acesta s-a risipit, vlogerii au fost surprinși să constate că artificiile nu au provocat prea multe avarii. În afară de acoperișul care prezintă acum urme de petarde, mașina se prezintă impecabil. Nici chiar geamurile nu s-au spart.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide