Expertiza tehnică în cazul accidentului lui Daniel Chițoiu indică vinovăția fostului ministru

Autor: ProMotor 26 mai 2020 Știri auto

A fost finalizată expertiza tehnică în cazul accidentului lui Daniel Chițoiu, iar rezultatele acesteia indică vinovăția fostului ministru. Potrivit experților, Daniel Chițoiu este cel care a provocat accidentul, intrând pe contrasens.

Intră în Galeria FOTO

Expertiza tehnică din dosarul fostului ministru de Finanțe Daniel Chițoiu a fost finalizată săptămâna trecută și arată că mașina condusă de acesta ar fi intrat pe contrasens și ar fi provocat accidentul în urma căruia două persoane au murit și o a treia a fost rănită, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Rezultatele expertizei i-au fost aduse la cunoștință fostului demnitar și i s-a oferit posibilitatea de o formula obiecțiuni, pe care, însă, până acum nu le-a pus la dispoziția procurorilor de la Parchetul Tribunalului Argeș, care coordonează ancheta, conform surselor.

Când va fi gata ancheta în cazul accidentului lui Daniel Chițoiu?

În dosar se mai așteaptă rezultatul unei alte expertize medicale, realizate în cazul persoanei care a supraviețuit accidentului din mașina lovită de Daniel Chițoiu. Anchetatorii urmăresc analizarea rănilor suferite și stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale necesare în cazul acesteia. Până în această fază a investigației, Daniel Chițoiu s-a prevalat de dreptul la tăcere, potrivit informațiilor obținute de G4Media.ro.

Potrivit anchetatorilor, ancheta ar trebui să mai dureze cel mult două luni. O altă parte a anchetei, care stabilește  circumstanțele internării lui Daniel Chițoiu în secția de terapie intensivă după accidentul mortal din decembrie, urmează să fie clasată, conform informațiilor neoficiale. Chiar dacă au fost cerute și analizate mai multe acte în această cauză, nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare.

Pe 26 decembrie anul trecut, mașina condusă de fostul ministru, Daniel Chițoiu,  a pătruns pe contrasens unde a lovit violent o mașină condusă regulamentar. În urma accidentului produs pe raza comunei Cotmeana din județul Argeș, două persoane și-au pierdut viața și o a treia a fost rănită, toate trei fiind pasageri în mașina lovită de Daniel Chițoiu.

Daniel Chițoiu nu este singurul demnitar implicat într-un accident rutier. În vara anului trecut, ministrul transporturilor de atunci, Răzvan Cucu, a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident în București.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide