Fabia Hatchback

Autor: Andrei Nan 25 mai 2007 Știri auto
Fabia Hatchback

Noul model este mai spaţios decât varianta din generaţia anterioară şi dispune suplimentar de airbag-uri pentru cap şi de scaun pentru copil cu fixare în partea superioară. Fabia Hatchback dispune, de asemenea, de sistem de climatizare gestionat electronic, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, faruri adaptive şi proiectoare de ceaţă.

Maşina poate fi echipată cu şapte versiuni de motorizare, dintre care patru alimentate cu benzina şi trei cu turbodiesel. Motoarele pe benzină au capacităţi cuprinse între 1,2 litri şi 1,6 litri şi dezvoltă puteri de 60-150 cai putere. Variantele diesel, cu capacităţi între 1,4 litri şi 1,9 litri, dezvoltă între 70 şi 105 cai putere.

Toate versiunile au cutie de viteze manuală cu cinci trepte, iar pentru varianta echipată cu cel mai puternic motor pe benzină este disponibilă o cutie de viteze automată cu şase rapoarte. Lansarea noii generaţii nu va conduce la oprirea producţiei versiunilor Fabia Combi şi Fabia Sedan, bazate tehnic pe generaţia precedentă.

Porsche România, care distribuie şi mărcile Audi, Porsche, Volkswagen şi Seat, a revizuit în creştere, la jumătatea lunii martie, obiectivul de vânzări pentru acest an, de la 47.500 unităţi la circa 50.000, cu 15% mai mult decât în 2006, în principal pe baza mărcilor Skoda şi Volkswagen.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide