Fabrica Volkswagen Navarra va produce, în premieră, două modele: Noul T-Cross şi Polo

Autor: Marius Vișan 24 iul. 2018 Știri auto
Fabrica Volkswagen Navarra va produce, în premieră, două modele: Noul T-Cross şi Polo

Noul SUV compact al mărcii Volkswagen T-Cross se va produce la Fabrica Volkswagen Navarra. Astfel, această unitate, care produce Polo încă din anul 1984 va fabrica, pentru prima dată în istoria sa, şi un al doilea model.

Noul T-Cross va împărtăşi matricea de producţie cu Volkswagen Polo. Producând un al doilea model la unitatea din Spania, încărcarea fabricii va creşte de la 244.000 de automobile produse în 2017, la circa 350.000 de unităţi pe an, în funcţie de evoluţia cererii. Forţa de muncă va creşe cu circa 10%.

Introducând noul T-Cross, marca Volkswagen îşi extinde gama de SUV-uri în segmentul cu cea mai mare creştere din Europa. Conform studiilor, segmentul SUV-urilor compacte se va dubla în următorii 10 ani.

T-Cross extinde gama SUV a mărcii Volkswagen, iar startul producţiei sale este planificat pentru finele acestui an. T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace şi Touareg vor fi cele cinci modele SUV ale mărcii în Europa. Noul T-Cross va completa gama SUV a mărcii, de asemenea, în China şi America de Sud.

Datorită matricei MQB, compartimentul inovator şi spaţios al pasagerilor oferă flexibilitate maximă şi o gamă de dotări provenite din segmentele auto superioare. Echiparea standard include următoarele sisteme: „Front Assist” (sistemul de monitorizare a traficului din faţa maşinii) şi „Lane Assist” (sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare). Având o lungime de 4.107 mm, T-Cross are un design carismatic şi oferă un concept funcţional, precum şi posibilităţi maxime de personalizare.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide