Fabricile de componente angajează oameni în România

Fabricile de componente angajează oameni în România

Autor: Visan Marian acum 3 ani Știri

Producătorul de componente auto Coindu România, parte a grupului portughez Coindu cu vânzări globale de 289 mil. euro şi 5.200 de angajaţi, recru­tea­ză 110 oameni pentru fabrica de tapi­serii din zona liberă Curtici-Arad.

Joburile disponibile sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile (50) şi pentru muncitori necali­fi­caţi în industria confecţiilor (60), potrivit si­te-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad. Compania a ajuns în luna noiem­brie la 2.100 de angajaţi în fa­brica din Curtici, potrivit unor declaraţii anterioare ale reprezentan­ţilor Coindu.

Preh caută 190 de oameni pentru fabrica din Ghimbav

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, are disponibile în prezent aproximativ 190 de locuri de muncă la fabrica din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov.

Cele mai multe joburi sunt pentru montatori electromecanici (90) şi muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (70), însă compania caută şi confecţioneri circuite integrate, ingineri, programatori sau proiectanţi, potrivit infomaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.Comentarii
Inchide