Face Uber cu un McLaren. Ce reacție au clienții?

Autor: ProMotor 18 feb. 2020 Știri auto

Hooman lovește din nou! Într-un nou episod publicat pe canalul său de YouTube, celebrul vlogger este șofer de Uber, are un McLaren și se alege cu cei mai bizari clienți. Fete cu rochii foarte scurte și tocuri de 20 de centimetri și un bărbat care toarnă băutură energizantă peste mâncarea mexicană la bordul hypercar-ului. Este băutura furnizată de o companie care nu există în România.

Galerie foto

Prima clientă este o blondă pe nume Kensy. Poartă pantaloni foarte scurți, este îmbrăcată complet în roz, dar nu poartă centură o mare parte din drum. “Mă duc la muncă, sunt actor”, spune blondina. “Actriță, vrei să spui”, o corectează Hooman pe cea care are și tocuri uriașe.

Morgan cu rochie roșie extrem de scurtă și haină de blană artificială are o întâlnire cu prietenul. Încearcă să nu pară impresionată că Uber-ul ei este un Lamborghini.

Două cliente care au comandat împreună mașina se bat pe locul din dreapta atunci când Hooman le spune că are doar un loc disponibil.

O brunetă care îi spune că practică tae Kwando primește o replică amuzantă: “Lovește geamul! De fapt, nu face asta! Costă 8.000 de dolari!”

Matt, cu sacou colorat și păr în ochi, își toarnă băutură energizantă pe mâncarea mexicană, în timp ce JJ este speriată că nu știe să deschidă și să închidă portiera hypercar-ului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide