Facelift Jeep Grand Cherokee: primele imagini şi informaţii oficiale

Autor: Tudor Rus 14 ian. 2013 Știri auto

Cu foarte puţin timp înainte de demararea Salonului Auto Detroit 2013, americanii de la Jeep au făcut publice pe internet primele imagini cu facelift-ul lui Grand Cherokee, însoţite de schimbările pe care le va aduce această versiune.

Iar versiunea revizuită a SUV-ului nu vine doar cu schimbări la nivel de aspect, ci şi cu noutăţi în ceea ce priveşte dotările tehnologice. Dacă la exterior Cherokee a primit un set nou de faruri şi stopuri cu LED completate de grila frontală uşor regândită, interiorul a suferit ceva mai multe modificări. Cele mai importante sunt înlocuirea volanului cu unul complet nou şi ceasuri de bord restilizate.

Mai mult, clienţii pot interacţiona acum cu sistemul multimedia cu ajutorul unui display de 5 sau 8,4 inci. O noutate pentru Grand Cherokee o reprezintă şi transmisia automată în 8 trepte, cu padele pe volan, mutarea favorizând un consum mai redus de combustibil. Tot în trendul ecologist se încadrează şi noul propulsor V6 EcoDiesel de 3 litri care dezvoltă 240 CP şi un cuplu de 570 Nm.

Mai multe imagini cu Jeep Grand Cherokee Facelift puteţi regăsi în galeria FOTO de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide