Familia compactelor de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan – FOTO

Autor: Marius Vișan 26 iul. 2018 Știri auto

Familia de automobile compacte de la Mercedes-Benz continuă să crească cu noul Clasa A Sedan, care va fi lansat la sfârşitul anului 2018. Maşina cu patru uşi are un ampatament de 2729 milimetri, iar proporţiile dinamice îi sunt date de consolele scurte din fata şi din spate.

Noul membru al familiei Mercedes se află în partea de sus a segmentului său în ceea ce priveşte spaţiul interior. În plus, modelul sedan păstrează calităţile Clasei A. Acestea includ motoare moderne şi eficiente, un nivel ridicat de siguranţă, datorită sistemelor de asistenţă de ultimă oră cu funcţii S-Class şi sistemului de infotainment MBUX – Mercedes-Benz Experience Experience. 

Pentru început vor fi oferite următoarele două motoare

– 1.3 litri benzină A 200 (120 kW / 163 CP, 250 Nm), cu transmisie cu ambreiaj 7G-DCT 
– 1.5 litri diesel A 180 d (85 kW / 116 CP, 260 Nm), cu transmisie cu ambreiaj 7G-DCT 

Interiorul noii Clase A este complet redefinit. Arhitectura interiorului este dominată de afişajul cu ecrane late şi orificiile de ventilaţie cu aspect de turbine. Există trei tipuri de configurare a celor două ecrane: două unităţi de 7 inci, unul de 7 inci şi unul de 10.25 inci, sau două afişaje de 10,25 inci.  

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide