Farsă de proporții. Oamenii chiar au crezut că este mașina dezvoltată de Apple

Autor: Elena Luchian 28 dec. 2020 Știri auto

Este adevărat că Apple lucrează la o mașină electrică și autonomă. Gigantul a confirmat informația și oferă sporadic detalii despre Proiectul Titan. Dar clipurile care s-au viralizat în ultima perioadă sunt doar farse de proporții.

GALERIE FOTO

Apple lucrează la mașina sa autonomă și electrică încă din anul 2014. Ceea ce este cunoscut ca fiind Proiectul Titan este aproape de finalizare. Fanii tehnologiei speră că modelul va fi dezvăluit chiar anul viitor, deși informațiile oficiale sunt puține. Designul și specificațiile tehnice ale mașinii rămân încă un mister.

Care este, de fapt, adevărul despre imaginile care ar arăta mașina Apple?

În ultima perioadă însă, s-au viralizat în mediul online o serie de imagini trucate. În niciunul dintre filmulețe nu apare mașina Apple. Sunt doar imagini cu un concept dezvăluit de Mercedes în urmă cu șapte ani pentru PlayStation 3. Modelul poartă denumirea de Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo. Mașina cu un look extrem a apărut și în blockbuster-ul “Justice League” din seria Batman, fiind atunci mașina lui Bruce Wayne.

Imaginile apărute pe TikTok și pe Twitter în ultima perioadă redau acest concept. Filmarea falsă a ajuns și pe YouTube. Pe toate aceste platforme a adunat, în total, milioane de vizualizări. Niciunul dintre aceste clipuri nu este real.

Specialiștii în randări digitale au înlăturat logo-ul în formă de stea din grila conceptului Mercedes. Au pus în locul lui celebra emblemă Apple. Ce ar fi trebuit să stârnească suspiciuni în plus sunt roțile în formă de minge. Această soluție pare inspirată de conceptul Vision AVTR, prezentat de Mercedes în luna ianuarie a acestui an.

Ceea ce este prezentat ca fiind modelul Apple apare, în aceste imagini, în mișcare. Șoferul coboară, iar vehiculul identifică fără probleme spațiul liber și execută manevre pentru a se parca.

Cele mai recente informații dezvăluite de Apple confirmă faptul că Titan va fi complet autonom. Numele modelului însă, nu a fost confirmat oficial.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=fNS50MkMM5M&feature=emb_logo

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide