O femeie și-a găsit mașina, un Audi R8, arsă în fața casei. Acum oferă 10.000 de euro recompensă

Autor: David Andrei 11 ian. 2021 Știri auto

O femeie din Sighetul Marmației și-a găsit mașina arsă în fața casei. Aceasta oferă 10.000 de euro recompensă celui care va aduce informații care vor duce la identificarea persoanei care i-a incendiat autoturismul, un Audi R8.

GALERIE FOTO

O femeie din Sighetul Marmației a avut un șoc când s-a dus la mașină. Mașina sa, un Audi R, adus recent în țară, fusese incendiat. Lucreția Lipcei, în vârstă de 39 de ani, a anunțat pe Facebook că oferă o recompensă de 10.000 de euro celui care deține informații care duc la prinderea autorului. Ea și soțul său sunt convinși că este vorba de o mână criminală, cu scopul de a o intimida. Femeia lucrează în imobiliare.

Mașina sport fusese condusă doar în Belgia și încă nu avea asigurare, așa că familia nu-și poate recupera prejudiciul. Autoturismul fabricat în 2009 avea la bord 112.000 de kilometri. Acesta urma să fie înmatriculat în România și vândut.

Lucreția Lipcei a apelat la poliție după ce și-a găsit mașina distrusă în incendiu

Lucreția Lipcei a apelat la poliție după ce și-a găsit mașina incendiată în apropierea locuinței, în cartierul Popa Lupu din Sighetul Marmației. Autoritățile au demarat o anchetă. Lângă mașină au găsit o cutie de chibrituri, un aspect care poate demonstra că este vorba despre o incendiere și nu despre un scurtcircuit.

Incendiul, care a izbucnit în noaptea de 9 spre 10 ianuarie, în jurul ore 03:30, s-a extins și la o mașină parcată în apropiere, un Daewoo Cielo, care îi aparține unui bărbat ce locuiește în zonă, dar și la o autoutilitară. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației au intervenit cu autospeciale cu apă și spumă, înainte ca și celelalte vehicule să sufere daune majore, anunță IPJ Maramureș. Pagubele totale se ridică la aproximativ 34.000 e euro. Partea frontală a modelului sport, acolo unde se află portbagajul, este complet distrusă. Distruse sunt și sistemul electric, roțile de pe puntea față, bordul, și cabina.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide