O femeie s-a urcat pe un Maybach la Piața Unirii din București. Incidentul a fost filmat

Autor: Elena Luchian 21 iul. 2021 Știri auto

Un incident incredibil a avut loc în centrul Capitalei. O femeie a urcat pe acoperișul unui Maybach în intersecția de la Piața Unirii. Incidentul a fost filmat de un alt participant la trafic.

GALERIE FOTO

În jurul orei 18, pe pagina Info Trafic București și Ilfov, un mesaj semnala prezența unei femei care ar sări intenționat în fața mașinilor. Cei care au văzut postarea, l-au sfătuit pe autorul acesteia să sune la 112. Câteva minute mai târziu, unul dintre comentarii reda un incident incredibil. Femeia, recunoscută ca fiind cea la care făcea referire postarea inițială, apare pe acoperișul unui Mercedes-Maybach.

Aceasta sare mai întâi pe capota limuzinei germane, apoi pe acoperiș. De acolo pare să alunece ușor pe lunetă, atunci când se ferește de cei care vor să o dea jos. Șoferul încearcă să o convingă să coboare, arătând un calm ieșit din comun. Un alt bărbat sare în ajutorul lui, dar niciunul nu pare să aibă vreo putere de convingere.

La un moment dat, femeia se așază pe acoperiș. Este și momentul în care șoferul intervine ferm, dar fără a fi agresiv. O prinde de mână și o trage jos. Aceasta opune rezistență și încearcă să-l lovească pe bărbatul care a intervenit pentru a-și apăra mașina.

Femeia care s-a urcat pe Maybach la Piața Unirii a ajuns la secție, apoi la spital

Potrivit Info Trafic România, poliția a intervenit la fața locului, în urma mai multor apeluri primite la numărul de urgență 112. “Polițiști din cadrul Secției 10 s-au deplasat de urgență în zona unui bulevard din sectorul 3, unde, pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre mașini și era în vizibilă stare de tulburare.”

Oamenii legii au imobilizat-o și au condus-o la secție. Aceasta a fost ulterior transportată la Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide