Pilotul de la Ferrari, Charles Leclerc, și-a lăsat iubita 25 de minute la ușă. Ce făcea înăuntru?

Autor: ProMotor 19 mai 2020 Știri auto

Pilotul de la Ferrari, Charles Leclerc, și-a lăsat iubita să aștepte 25 de minute la ușă. Ce făcea înăuntru în acest timp?

GALERIE FOTO

Charles Leclerc a avut de dat explicații iubitei sale, care a așeptat aproape jumătate de oră în fața ușii de la intrare. În tot acest timp, Charlotte, care își uitase cheile acasă, l-a sunat pe Charles ca să-i ceară să deschidă ușa. Tânărul monegasc nu a auzit telefonul.

Charlotte știa exact de ce iubitul ei nu răspunde. Era prea concentrat la o cursă desfășurată online și avea căștile pe urechi. Ca sa dea de el, Charlotte Sine și-a făcut cont și a accesat rețeaua de jocuri. Aceasta a fost nevoită și să-și dea datele contului bancar pentru ca înscrierea să-i fie confirmată.

Charlotte i-a scris iubitului ei pe chat-ul aplicației, anunțându-l că a rămas pe dinafară. Pilotul de la Ferrari a fugit la ușă să-i deschidă. Acesta a povestit pe Twitter ce a făcut. “Din păcate, înscrierea ei pe aplicație este valabilă doar o lună”, glumește pilotul.

Cine este Charlotte Sine?

Noua iubită a lui Charles Leclerc, Charlotte, este fotomodel și influencer pe rețelele de socializare. Fiica unui om de afaceri, tânăra s-a născut la Monaco, în urmă cu 21 de ani. Aceasta vorbește fluent engleză, franceză și italiană.

Leclerc, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit recent de un alt fotomodel, Giada Gianni, explicându-i că vrea să se dedice exclusiv pilotajului. Charlotte era una dintre cele mai bune prietene ale Giadei, aceasta fiind și cea care le-a făcut cunoștință. Din păcate, singurul tip de pilotaj căruia Charles i se poate dedica acum este cel virtual, pentru că sezonul de Formula 1 va începe abia în luna iulie, cu Marele Premiu al Austriei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide