Polițiștii l-au amendat pe șoferul unui Ferrari care a parcat pe trecerea de pietoni: ”Trebuie să vândă platforma ca să îl despăgubească pe proprietar”

Autor: Marius Vișan 30 iun. 2021 Știri auto

Șoferul unui Ferrari F8 Tributo a parcat pe trecerea de pietoni, ignorând regulile auto. S-a întâmplat miercuri, 30 iunie, în Iași.

Imaginile, care au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Locale Iași, au stârnit comentarii și ironii din partea utilizatorilor rețelei de socializare.

În cursul zilei de miercuri, mai mulți șoferi din Iași care au parcat neregulamentar au fost sancționați, conform O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Printre „victime” s-a numărat și șoferul unui Ferrari. Acesta a ignorat regulile auto, parcând chiar pe trecerea de pietoni, informează Ziaruldeiasi.ro.

Polițiștii din Iași au aplicat cinci puncte amendă și trei puncte penalizare

Imaginile, care au fost postate pe pagina de Facebook a Poliției Locale Iași, au stârnit comentarii și ironii din partea internauţilor. Aceștia au scris, în glumă, că polițiștilor le-ar fi fost frică să ridice mașina, la fel ca în alte cazuri, deoarece dacă ar fi zgâriat-o din greșeală: ”trebuie să vândă platforma ca să îl despăgubească pe proprietar”.

Intră în GALERIA FOTO

Despre Ferrari F8 Tributo

Ferrari F8 Tributo era la momentul lansării (2019) cea mai puternică mașină din portofoliul mărcii italiene. Aceasta înlocuia în gama italienilor vechiul 488 GTB, față de care avea un câștig de 49 CP. A fost botezată astfel ca un omagiu pentru motorul 3.9 litri V8, care a câștigat International Engine of the Year.

Cei de la Ferrari spuneau că aerodinamica mașinii a fost preluată de la mașinile de curse, beneficiind astfel de o îmbunătățire cu 10% a performanțelor aerodinamice.

Ferrari F8 Tributo dispune de un motor V8 de o capacitate cilindrică de 3902 cmc ce produce 720 CP (530 kW) și un cuplu motor de 770 Nm. Mașina are nevoie de 2.90 secunde pentru 0-100 km / h. Pentru 0-200 km / h are nevoie de doar de 7,8 secunde. Viteza maximă pe care o atinge este de 340 km / h.

În Europa, un astfel de model are un preț care pleacă de la aproximativ 230.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Poliția Locală Iași / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide