Un Ferrari Roma de 200.000 de euro a rămas blocat pe o străduță îngustă

Autor: Elena Luchian 08 aug. 2021 Știri auto

Un Ferrari Roma de 200.000 de euro a rămas blocat pe o străduță îngustă. Incidentul a fost surprins de un trecător care ar fi trebuit să sară peste mașină ca să-și poată continua drumul.

GALERIE FOTO

Imaginile sunt greu de privit. Un Ferrari Roma nou-nouț a rămas blocat pe o străduță îngustă. Nu este o zonă pietonală. În jur se văd și alte mașini parcate. Dar un lucru este sigur. Acelea nu sunt la fel de late ca supercarul construit la Maranello.

Noul Roma măsoară 4.656 de milimetri în lungime și, ceea ce pare să-l deranjeze foarte mult, are 1.974 milimetri în lățime. Este clar că străduța pe care a rămas blocat are o lățime similară.

În imagini se poate observa mașina argintie, cu oglinzile pliate. Cel mai probabil, posesorul său este încă la volan. Deși a oprit cu portiera în dreptul ușii unei locuințe, sunt slabe șanse ca acesta să aibă suficient spațiu să poată ieși din mașină. Dacă partea frontală a reușit să ajungă până în dreptul ușii, pare imposibil pentru aripile spate să ajungă acolo. O pot face, cel mai probabil, doar cu prețul unor zgârieturi sau chiar mai rău. Și jantele par să atingă pereții exteriori ai caselor.

Un bărbat încearcă să-l ajute pe șofer să înainteze, dar pare misiune imposibilă. În filmare se poate observa că, la un moment dat, o femeie care apare din direcția opusă, face un gest de exasperare. Ar putea fi chiar proprietara locuinței cu ușa blocată de acest Ferrari Roma.

Ferrari Roma în cifre

Ferrari Roma are un motor V8 turbo de 3,9 litri, care dezvoltă 620 de cai putere și un cuplu maxim de 761 Nm. Unitatea este cuplată la o transmisie automată DCT cu opt trepte și dublu ambreiaj, preluată de la SF90 Stradale.

Supercarul accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,4 secunde, ajunge la 200 km/h în 9,3 secunde și atinge o viteză maximă de 320 km/h.

Prețul său de pornire este de 200.000 de euro. Modelele în configurație de top pot trece de 300.000.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide